Eye Supply is sinds 1999 actief op de Nederlandse optiekmarkt, opgericht door Pim van Keulen en in 2008 overgenomen door zijn zoon Mark van Keulen. In bijna 20 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige speler, die de betere opticiens bedient in de Benelux met een vijftal prachtige onderscheidende merken. Wij zijn exclusief distributeur van Johann von Goisern, Gernot Lindner en Adrian Marwitz in de Benelux. VANNI distribueren wij in Nederland en voor MODO zijn wij daar agent.

Passion for Eyewear

Wij hebben passie voor de optiek en zijn erg betrokken, waardoor wij in staat zijn snel ontwikkelingen in de markt te herkennen. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers en te luisteren naar onze klanten, kunnen we hier snel op in spelen. Wij leveren exclusieve monturenmerken, ontworpen door designers met een eigen filosofie, welke storytelling mogelijk maken. Met deze niet alledaagse merken die mond-tot-mond reclame genereren, is de opticien in staat om zich te onderscheiden en z’n klanten keer op keer te verrassen.

Complete in Eyewear

De verschillende monturenmerken zijn goed verkoopbaar en vullen elkaar bijzonder goed aan door hun diversiteit in stijl en prijs. Veel van onze klanten voeren meerdere merken van ons, waardoor wij in staat zijn om samen echt wat te bereiken. Een goed en efficiƫnt voorraadbeheer is essentieel om succesvol te zijn, een leverancier die fungeert als groothandel met meerdere merken, is daarbij een flexibele partner die mee kan denken met de opticien.

Partner in Eyewear

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een betrouwbare partner te zijn voor de opticien, die dagelijks fungeert als klankbord en inspirator. Wij gaan verder dan alleen monturen verkopen en proberen iedere dag net dat stapje extra te doen. Ons doel is om op een persoonlijke manier op basis van vertrouwen samen succesvol te zijn. Dit kan op meerdere vlakken, zoals door marketingondersteuning of stockmanagement. Wij zijn zelfbewust en perfectionistisch en streven ernaar om met korte lijnen zo klantgericht mogelijk te werken. Doordat wij veel monturen op voorraad hebben, kunt u van ons een goede en snelle service verwachten.

Team

mark2 zw

Mark van Keulen

Account Manager (NL Zuid, BE & LUX )

Als zoon van een opticien ben ik opgegroeid in de wereld van de optiek. Toen ik 19 jaar was, ging ik naast mijn studie Commerciƫle Economie de weg op voor Eye Supply. Na mijn studie ben ik fulltime aan de slag gegaan en in januari 2008 ben ik eigenaar geworden. In de afgelopen jaren heb ik een enthousiast team om mij heen kunnen verzamelen. Samen proberen wij elke dag de opticiens zo goed mogelijk van dienst te zijn. Iedere opticien is uniek in zijn soort, dit maakt het werk leuk en afwisselend. Ik heb inmiddels ook mijn Optiekdiploma behaald. Ik heb de opleiding gedaan omdat ik het erg leuk en belangrijk vind om naast productkennis ook over een goede vakkennis te beschikken.

frank zw

Frank Akkerhuis

Account Manager (NL Noord )

Sinds 2013, na mijn studie Management, Economie en Recht ben ik verantwoordelijk voor het noordelijke deel van Nederland. In de afgelopen jaren heb ik veel enthousiast ondernemende opticiens mogen ontmoeten. Elke dag leer ik nog steeds bij en ga ik met plezier naar klanten toe om de samenwerking te intensiveren en het rendement ervan te verhogen. Elke opticien heeft zijn eigen wensen en behoeften, wij proberen als een echte partner te fungeren om hierop in te kunnen spelen. Dit is denk ik van essentieel belang in de snel veranderende optiekbranche.

elise zw

Elise Hoogerwerf

Office Manager

Als aanspreekpunt op kantoor kijk ik ernaar uit om u te ondersteunen en de collecties goed tot zijn recht te laten komen in de winkel. Mijn loopbaan in de optiek ben ik begonnen als stagiair bij Eye Supply. In die tijd is mijn interesse voor de optiekbranche gegroeid. De jaren daarna heb ik met veel plezier in een optiekwinkel gewerkt en veel ervaring opgedaan door contact met klanten en leveranciers. Ik hoop op een goede en plezierige samenwerking.

levi zw

Levi Teunisse

Office Assistant

Eind 2016 ben ik aan de slag gegaan bij Eye Supply. Hier werk ik naast mijn studie Communicatiewetenschappen met veel plezier samen met Mark, Frank en Elise als kantoorassistent. Hierbij help ik Elise met haar dagelijkse werkzaamheden en neem ik waar mogelijk werkzaamheden van haar over. Dit is erg leuk aangezien we veel verschillende taken hebben. Het feit dat ik niet bekend was in de wereld van de optiek maakt, dat ik veel over dit vakgebied kan en wil leren, wat mijn interesse in deze branche enorm heeft versterkt. Naast de vakkennis die ik opdoe, leer ik hier ook administratief en organisatorisch erg veel; eigenschappen waar ik in de toekomst veel aan zal hebben.

alan zw

Alan Farrelly

Administration

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en het debiteurenbeheer. De samenwerking met mijn collega’s is erg prettig. Doordat Eye Supply een redelijk klein bedrijf is, kan het met korte lijnen werken, dit is niet alleen fijn voor ons, maar zeker ook makkelijk voor u.