Merken

Eye Supply levert vijf exclusieve monturenmerken, ontworpen door designers met een eigen filosofie, welke storytelling mogelijk maken. Wij zijn exclusief distributeur van Johann von Goisern, Gernot Lindner en Adrian Marwitz in de Benelux. VANNI distribueren wij in Nederland en voor MODO zijn wij daar agent. Met deze niet alledaagse merken die mond-tot-mond reclame genereren, is de opticien in staat om zich te onderscheiden en zijn klanten keer op keer te verrassen. De verschillende monturenmerken hebben een hoge omloopsnelheid en vullen elkaar bijzonder goed aan door hun diversiteit in stijl en prijs.


Instore Communicatie
Bij alle merken worden diverse promotiematerialen geleverd om de instore communicatie te ondersteunen. Zijn er echter bepaalde wensen, dan horen wij dat graag, wij denken graag met de opticien mee om samen de ultieme winkelbeleving te creëren.


Digitaal Materiaal
Van alle merken is er een uitgebreid pakket aan digitaal materiaal beschikbaar. Minimaal twee keer per jaar ontvangen de dealers dit pakket via Wetransfer. Indien de dealer tussentijds materiaal wenst te ontvangen voor bijvoorbeeld de website of voor social media, kan er contact worden opgenomen. Voor Public Relations zijn er uiteraard ook diverse materialen beschikbaar.


Vakbeurzen

Eye Supply staat in het met een stand op de Hall of Frames in Nijkerk en op de Niche Optical Fair in Brussel, daarnaast worden ieder jaar de vakbeurzen in Milaan, Parijs en München bezocht, op zoek naar de laatste trends en noviteiten. Desgewenst kunnen de collecties op een buitenlandse beurs worden ingekeken, Eye Supply staat daar op de stands van de leveranciers.

Johann von Goisern

Gernot Lindner

Modo

ADRIAN MARWITZ

VANNI