Johann von Goisern

Dare to be Different

Meer info

MODO

Lasting Lightness since 1990

Meer info

VANNI

Made in Italy

Meer info

Polar

POLARIZED PREMIUM Sunglasses since 1993

Meer info

ECO

An ECO state of mind

Meer info

J.F.Rey (BE/LU)

Made in France

Meer info

Volte Face (BE/LU)

Geïnspireerd door kunst, juwelen en haute couture

Meer info

Merken

Eye Supply levert zeven exclusieve monturenmerken, ontworpen door designers met een eigen filosofie, welke storytelling mogelijk maken. Wij zijn exclusief distributeur van Johann von Goisern in de Benelux. VANNI en Polar distribueren wij in Nederland en voor MODO en ECO zijn wij daar agent. In België en Luxemburg zijn wij agent voor J.F. Rey & Volte Face. Met deze niet alledaagse merken die mond-tot-mond reclame genereren, is de opticien in staat om zich te onderscheiden en zijn klanten keer op keer te verrassen. De verschillende monturenmerken hebben een hoge omloopsnelheid en vullen elkaar bijzonder goed aan door hun diversiteit in stijl en prijs.

Instore Communicatie

Bij alle merken worden diverse promotiematerialen geleverd om de instore communicatie te ondersteunen. Zijn er echter bepaalde wensen, dan horen wij dat graag, wij denken graag met de opticien mee om samen de ultieme winkelbeleving te creëren.

Digitaal Materiaal

Van alle merken is er een uitgebreid pakket aan digitaal materiaal beschikbaar. Dit digitale materiaal is te downloaden in onze downloadsectie bij de dealer login. Voor Public Relations zijn er uiteraard ook diverse materialen beschikbaar, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vakbeurzen

Eye Supply staat met een stand op de Bold Optical Fair in Utrecht en op de Be Optic in Brussel, daarnaast worden ieder jaar de vakbeurzen in Milaan, Parijs en München bezocht, op zoek naar de laatste trends en noviteiten. Desgewenst kunnen de collecties op een buitenlandse beurs worden ingekeken, Eye Supply staat daar op de stands van de leveranciers.

Johann von Goisern

Johann von Goisern past bij opticiens die zich willen onderscheiden met kwaliteit, service en unieke merken. Zij herkennen een montuur aan de ambachtelijke en liefdevolle wijze waarop het gemaakt is en verkopen het met gepaste trots, aan een klant die het in zich heeft om de slogan van het merk: ‘Dare to be different Different’ waar te maken.

Ontdek Johann von Goisern

MODO

Het is geen toeval dat MODO het wereldwijd zo goed doet. Het succes zit hem in het feit dat het merk een uitstekende propositie heeft met minimalistisch design van uitstekende kwaliteit, tegen een toegankelijke prijs. MODO weet als geen ander de laatste trends op eigen wijze te interpreteren en een functioneel tijdloos montuur te maken.

Ontdek MODO

VANNI

Het originele Italiaanse merk dat al meer dan 25 jaar bestaat, is geen onbekende in de optiek. VANNI, is Made in Italy for Sure en kenmerkt zich door z’n exclusieve acetaat en bijzondere bewerkingen van metaal.

Ontdek VANNI

Polar

Stijl is de enige luxe die betaalbaar is voor iedereen. Polar ziet de zonnebril als een persoonlijke expressie van je karakter, gevoel, of een voorkomen van jezelf. Al bij de lancering van de eerste collectie is de filosofie van het merk om vakmanschap, creativiteit, mode en communicatie met elkaar hand in hand te laten gaan.

Ontdek Polar

ECO

Een verschil maken begint met betere keuzes maken. Daarom heeft ECO het zijn missie gemaakt om gerecycled en biobased materiaal in ECO monturen te gebruiken.
En wordt er een boom geplant voor elk verkocht montuur. Met uw hulp hebben we tot nu toe bijna 3 miljoen bomen geplant en dat aantal blijft maar groeien.

Ontdek ECO

J.F.Rey (BE/LU)

J.F. Rey is toonaangevend en heeft een oneindige creativiteit op het gebied van design. De monturen hebben een individuele stijl door de meest bijzondere constructies en materialen met elkaar te combineren. JF-Rey staat al jaren bekend om zijn exotische kleuren en is altijd trendsettend.

Ontdek J.F.Rey (BE/LU)

Volte Face (BE/LU)

De monturen van Volte Face hebben een elegante en unieke stijl. De details en het diverse materiaalgebruik verheffen de bril tot een kleurrijk accessoire. Dames met oog voor detail vallen als een blok voor Volte Face.

Ontdek Volte Face (BE/LU)