Over ons

Eye Supply is sinds 1999 actief op de Nederlandse optiekmarkt, opgericht door Pim van Keulen en in 2008 overgenomen door zijn zoon Mark van Keulen. In 25 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige speler, die de betere opticiens bedient in de Benelux met een zevental prachtige onderscheidende merken. Wij zijn exclusief distributeur van Johann von Goisern in de Benelux. VANNI en  Polar distribueren wij alleen in Nederland, voor MODO en ECO zijn wij daar agent. En in België zijn wij agent voor J.F.Rey en Volte Face.

Passion for Eyewear

Wij hebben passie voor de optiek en zijn erg betrokken, waardoor wij in staat zijn snel ontwikkelingen in de markt te herkennen. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers en te luisteren naar onze klanten, kunnen we hier snel op in spelen. Wij leveren exclusieve monturenmerken, ontworpen door designers met een eigen filosofie, wat storytelling mogelijk maakt. Met deze niet alledaagse merken die mond-tot-mond reclame genereren, is de opticien in staat om zich te onderscheiden en z’n klanten keer op keer te verrassen.

Complete in Eyewear

De verschillende monturenmerken zijn goed verkoopbaar en vullen elkaar bijzonder goed aan door hun diversiteit in stijl en prijs. Veel van onze klanten voeren meerdere merken van ons, waardoor wij in staat zijn om samen echt wat te bereiken. Een goed en efficiënt voorraadbeheer is essentieel om succesvol te zijn, een leverancier die fungeert als groothandel met meerdere merken, is daarbij een flexibele partner die mee kan denken met de opticien.

Partner in Eyewear

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een betrouwbare partner te zijn voor de opticien, die dagelijks fungeert als klankbord en inspirator. Wij gaan verder dan alleen monturen verkopen en proberen iedere dag net dat stapje extra te doen. Ons doel is om op een persoonlijke manier en op basis van vertrouwen samen succesvol te zijn. Dit kan op meerdere vlakken, zoals door marketingondersteuning of stockmanagement. Wij zijn zelfbewust en perfectionistisch en streven ernaar om met korte lijnen zo klantgericht mogelijk te werken. Doordat wij veel monturen op voorraad hebben, kunt u van ons een goede en snelle service verwachten.

Het team van EyeSupply

Mark van Keulen

Account Manager (NL Zuid, BE & LUX )

Als zoon van een opticien ben ik opgegroeid in de wereld van de optiek. Toen ik 19 jaar was, ging ik naast mijn studie Commerciële Economie de weg op voor Eye Supply. Na mijn studie ben ik fulltime aan de slag gegaan en in januari 2008 ben ik eigenaar geworden. In de afgelopen jaren heb ik een enthousiast team om mij heen kunnen verzamelen. Samen proberen wij elke dag de opticiens zo goed mogelijk van dienst te zijn. Iedere opticien is uniek in zijn soort, dit maakt het werk leuk en afwisselend. Ik heb inmiddels ook mijn Optiekdiploma behaald. Ik heb de opleiding gedaan omdat ik het erg leuk en belangrijk vind om naast productkennis ook over een goede vakkennis te beschikken.

Stuur een E-mail

Sarah Tannoux

Account Manager (NL Noord & Wallonië )

Ik ben opgegroeid in Bretagne (Frankrijk) en spreek Frans, Engels, Spaans en sinds ik 2 jaar in Nederland woon leer ik intensief Nederlands. Begin 2022 ben ik begonnen als vertegenwoordigster voor verschillende merken uit Frankrijk. Elke dag is een nieuwe uitdaging; je aanpassen aan verschillende culturen in de Benelux, Nederlands leren en de wereld van de optiek verder ontdekken. Mijn favoriete onderdeel is het creëren van prettige en sterke werkrelaties met mijn klanten. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en transparant te communiceren. Ik denk dat dat de sleutel is tot een prettige en succesvolle samenwerking. Eye Supply is een gevestigde naam in de optiek, die staat voor kwaliteit en een goede service, dat wordt verleend door een heel leuk team. Ik ben dan ook blij om hier deel van uit te maken.

Stuur een e-mail

Elise Hoogerwerf

Office Manager

Als aanspreekpunt op kantoor kijk ik ernaar uit om u te ondersteunen en de collecties goed tot zijn recht te laten komen in de winkel. Mijn loopbaan in de optiek ben ik begonnen als stagiair bij Eye Supply. In die tijd is mijn interesse voor de optiekbranche gegroeid. De jaren daarna heb ik met veel plezier in een optiekwinkel gewerkt en veel ervaring opgedaan door contact met klanten en leveranciers. Ik hoop op een goede en plezierige samenwerking.

Jerney van Beelen – Troost

Backoffice medewerker

Het is fijn om onderdeel van dit bevlogen team te zijn en om met onze mooie producten en merken te mogen werken. Op kantoor sta ik u graag te woord en samen met m’n collega’s ben ik verantwoordelijk voor een goed gestroomlijnde backoffice. Samen gaan we voor een goede service en kwaliteit!

Alan Farrelly

Administration

Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en het debiteurenbeheer. De samenwerking met mijn collega’s is erg prettig. Doordat Eye Supply een redelijk klein bedrijf is, kan het met korte lijnen werken, dit is niet alleen fijn voor ons, maar zeker ook makkelijk voor u.