Polar

"POLARIZED PREMIUM Sunglasses since 1993"

Stijl is de enige luxe die betaalbaar is voor iedereen. Polar ziet de zonnebril als een persoonlijke expressie van je karakter, gevoel, of een voorkomen van jezelf. Al bij de lancering van de eerste collectie is de filosofie van het merk om vakmanschap, creativiteit, mode en communicatie met elkaar hand in hand te laten gaan. Daarbij houdt Polar de behoeftes van een groot publiek in de gaten.

Polar is ontstaan in de regio Belluno, het hart van de traditionele brillenindustrie. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot de grootste speler in dit segment met distributie in meer dan 90 landen en 25.000 verkooppunten.De USP’s van Polar zijn; zeer aantrekkelijke en modische modellen, goede prijs/kwaliteit verhouding en gepolariseerde lenzen. Daarbij zorgt de jonge design afdeling continue voor trendy modellen en collecties.

Polar weerspeigelt een lifestyle en expressie die origineel en persoonlijk is. Alle zonnebrillen zijn getest door CERTOTTICA, een Italiaans instituut voor certificering van zonnebrillen, veiligheidsbrillen en dergelijke.

De lijnen van Polar

Polar Gold

Deze exclusieve lijn is geheel van Italiaans acetaat met gouden accenten. Iconische modellen, handgemaakt van de hoogste kwaliteit acetaat. Een lijn waarbij traditioneel vakmanschap gecombineerd wordt met een modern productieproces. Dit zorgt voor kwaliteit en een individuele touch waardoor het zich onderscheidt van de rest. Polar Gold staat voor elegantie, stijl en kwaliteit

Polar

Deze lijn van Polar bevat vele klassiekers zoals de Aviator. De meest iconische zonnebrillen vorm ter wereld die altijd ‘in style’ is. De Aviator collectie heeft voor ieder wat wils, de grote verscheidenheid aan kleuren in zowel het metaal als de lenzen draagt hier zeker aan bij.

Polar Junior

Polar Junior heeft dezelfde look and feel als de zonnebrillen voor volwassenen, maar dan in een formaat voor kinderen. Van kleurrijke vrolijke zonnebrillen tot iconische en hippe zonnebrillen zoals de aviator. Kinderen zijn nooit te jong om er iconisch en tijdloos uit te zien. Deze zonnebrillen hebben een stevig en duurzaam montuur met polariserende brillenglazen met de CERTOTTICA bescherming.