Volte Face (BE/LU)

"Geïnspireerd door kunst, juwelen en haute couture"

De brillen van Volte Face hebben een elegante en unieke stijl. De details en het diverse materiaalgebruik verheffen de bril tot een kleurrijk accessoire. Dames met oog voor detail vallen als een blok voor Volte Face.

Het merk heeft zijn roots in Parijs, het is in 1997 opgericht door ontwerpster Fabienne Coudray-Meisel. Deze Française in hart en nieren liet zich inspireren door kunst, juwelen en haute couture. Om haar dromen verder te kunnen realiseren werd Fabienne in 2010 onderdeel van JF-Rey. Dit eveneens Franse bedrijf heeft het merk samen met haar verder op de kaart gezet. Na haar plotselinge dood in de zomer van 2016 ontwikkelt het designteam van JF-Rey het merk door in haar geest.

De lijnen van Volte Face (BE/LU)

Volte Face Acetaat

De kleuren van de acetaat monturen worden gemaakt volgens een uniek proces. Tijdens het afrolproces van het kleuren worden verschillende kleuren acetaat samengevoegd. Deze techniek zorgt ervoor dat er prachtige chromatische harmonieën ontstaan. Deze artistieke aanpak samen met de schoonheid van de grafische kleureffecten en de kwaliteit van de afwerking maken dit product echt een juweel.

Volte Face Titanium

Eenvoudige en verfijnde geometrie in combinatie met een retro kleurenpalet. De mooie elegante vormen in combinatie met de verfijnde decoratie aan de bovenkant maken een unieke combinatie. De monturen zijn een eerbetoon aan de Art Deco-architectuur.