De Hall of Frames is dé optiekbeurs voor alle Nederlandse opticiens. Twee keer per jaar komen de exclusieve design labels bij elkaar in de loods van Hart van Holland in Nijkerk om de zelfstandige opticien te voorzien van de nieuwste collecties.

Update:

Veilig beurzen voor iedereen! Organisatoren van Hall of Frames Yuri en Femke laten weten: “We willen een beurs organiseren waar iedereen zich comfortabel en veilig bij voelt, dat aantrekkelijk is voor de bezoekers en vernieuwend is.”

“Luisterend naar geluiden uit de markt en kijkend naar de huidige ontwikkelingen van het corona virus, hebben we moeten besluiten om de beurs, in zijn fysieke vorm, momenteel niet door te laten gaan. Wij vinden op dit moment het risico gewoon te groot om grotere groepen mensen bij elkaar te brengen binnen 1 ruimte.”

“Maar we willen wel iedereen de mogelijkheid bieden om zijn/haar mooie collectie te tonen. Na gesprekken met verschillende partijen hebben wij het voor elkaar gekregen om voor deze editie online te gaan! We bieden een digitaal platform waar je virtueel op een 3 dimensionale beurs op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de optiek branche. Zo kan iedereen op een veilige manier wel helemaal up to date blijven!”

“We hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. In de komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de online beurs, de deelnemers, volgen er aantrekkelijke acties en zal duidelijk worden gemaakt hoe het in zijn werk gaat.”

“We kijken er naar uit jullie virtueel te begroeten op 1&2 november!”

Direct in je agenda zetten
De Loods
Berencamperweg, Nijkerk