Geslaagde Hall of Frames online

Afgelopen weekend presenteerde we op de allereerste HOF online onze nieuwe collecties. Bedankt voor het bezoeken van onze digitale stand! Daarnaast heeft u ook de ‘Hall of Frames Special’ van vaktijdschrift De Opticien ontvangen. Een extra uitgave, in deze special vertellen we uitgebreid over onze merken en de nieuwe collecties.

Bekijk het originele artikel in ‘De Opticien’

Eye Supply is sinds 1999 vol passie actief in de optiek. Het bedient in nauwe samenwerking met zijn leveranciers, de betere opticiens in de benelux met prachtige onderscheidende merken. Zo levert het Johann von Goisern, MODO, VANNI en Eco.

Het betrokken en ervaren team van Eye Supply is door passie te combineren met een luisterend oor, in staat ontwikkelingen in de markt snel te herkennen. De intensieve samenwerking met de designers van de geleverde merken, zorgt ervoor dat de collecties hun eigen identiteit behouden, maar wel relevant blijven. Zo is Eye Supply al 9 jaar betrokken bij het creëren van de meest innovatieve lamineringen voor het kleurrijke Johann von Goisern. De merken blinken niet alleen uit in design, kwaliteit, prijs en service, ze maken tevens ieder op hun eigen manier storytelling mogelijk, waardoor de opticien in staat is om zich te onderscheiden en z’n klanten te verrassen. Zo combineert MODO een minimalistische Scandinavisch design collectie, met het streven naar meer ‘social responsibility’ voor een betere wereld. Met ECO is MODO pionier op het gebied van ‘sustainability’ in de optiek. Trots zijn ze bij MODO dat inmiddels meer merken dit voorbeeld volgen. De verschillende merken zijn complementair door hun diversiteit in stijl en prijs. Veel opticiens werken met meerdere merken, waardoor Eye Supply in staat is om samen met de opticien wat te bereiken. Een goed en efficiënt voorraadbeheer is essentieel om succesvol te zijn. Een leverancier met voorraad, die fungeert als klankbord en inspirator, is daarbij een flexibele partner die mee kan denken. Eye Supply probeert iedere dag net dat stapje extra te doen, zodat het op een persoonlijke manier samen met de opticien succesvol kan zijn. Dit doet het op meerdere vlakken, zoals met marketingondersteuning. Zo is Eye Supply samen met de opticien in staat om met VANNI, het trotse Italiaanse merk dat al meer dan 30 jaar bestaat, eindelijk een goede presence in Nederland te bewerkstelligen. Menig opticien verkoopt inmiddels met gepaste trots de kleurrijke monturen uit Italië. Ook in deze uitzonderlijke tijd is Eye Supply zelfbewust, perfectionistisch en streeft het ernaar om met korte lijnen zo klantgericht mogelijk te werken. Wilt u dit zelf ook eens ervaren, neem dan gerust contact op, Frank, Guido of Mark gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie:
Eye Supply
Tel. +31 (0)10-2657762 | www.eyesupply.nl