Polar Sunglasses

Afgelopen silmo is eye supply de trotse distributeur geworden van polar. het zonnebrillenmerk dat sinds
1993 bestaat, wordt verkocht in meer dan 90 landen. De collectie herbergt een wijd scala aan betaalbare
modieuze zonnebrillen met super polarized lenzen.

Meer dan 25 jaar geleden richt Elvio Reolon het merk Polar op, midden in het hart van de Italiaanse brillenindustrie Belluno. Het is geen toeval dat het merk het wereldwijd goed doet. Polar heeft een uitstekende propositie met modieuze zonnebrillen van goede kwaliteit met super polarized lenzen, tegen een gemiddelde consumentenprijs van 79-89 euro. De juniorlijn kost 29 euro voor de consument. Het merk verwerkt trends in razend tempo in zijn collectie, waardoor het een brede doelgroep aanspreekt. De vele enthousiaste consumenten en het feit dat Polar zijn propositie goed weet te vermarkten, met een actief marketingbeleid, zorgt voor een uitstekende doorverkoop. De verkooppunten kunnen desgewenst worden voorzien van een wijdt scala aan point-of-sale materialen, zoals op maat gemaakte banners, prachtige displays en zelfs een shop-in-shop behoort tot de mogelijkheden.

Collectie en lenzen

De commerciƫle collectie bestaat uit meer dan 50 modellen voor volwassenen en 6 voor kinderen. Elk model is verkrijgbaar in 3 tot 5 verschillende kleuren. In de zonnebrillen zijn diverse materialen verwerkt, zoals metaal, acetaat en carbon. De super polarized lenzen zorgen voor visual wellness door reflecties weg te halen en beter diepte weer te geven. Een levendige kleurbeleving draagt eraan bij dat details beter kunnen worden waargenomen. De super polarized lenzen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waarvan een aantal exclusief van Polar zijn. Ze beschikken over 10 verschillende lagen, zoals een anti kras-, vuil- en waterafstotende laag, daarnaast zijn ze aan de binnenzijde ontspiegeld. De lenzen zorgen voor kijkcomfort en de uitstekende pasvorm van de zonnebrillen biedt draagcomfort. De goede kwaliteit van de zonnebrillen zorgt ervoor dat ze prima zijn te verglazen.

Extra omzet

Een uitgebalanceerd zonnebrillenassortiment waarin de juiste keuzes zijn gemaakt, kan zorgen voor extra omzet en onderscheidend vermogen. De consument is tegenwoordig zeer goed geĆÆnformeerd over trends. Polar volgt deze trends en speelt daar snel op in, door een uitgekiende marketingcommunicatie. Met Polar heb je een merk up-to-date zonnebrillen, waarmee je brede doelgroep aan kan spreken. Een betaalbare zonnebril is een must voor iedere opticien, de kwaliteit moet alleen wel van dien aard zijn, dat het geen afbreuk doet aan het zorgvuldig opgebouwde imago van de winkel waar het verkocht wordt. Polar wordt geleverd door een leverancier die graag met u meedenkt. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bekijk het originele artikel in ‘De Opticien’