Prettige Feestdagen & een Gelukkig Nieuwjaar

Beste relatie,

 

Afgelopen jaar wensten wij u in onze kerstkaart een gezond en succesvol 2020, iets wat wij ieder jaar doen. Na dit zeer bewogen jaar weten we dat dit soort zaken niet vanzelfsprekend zijn. Wij hopen dan ook dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

Toen in maart Covid toesloeg is uw winkel voor het eerst in zijn bestaan beperkt open of zelfs gesloten geweest. Een onzekere tijd brak aan. Met bewondering zagen wij hoe u en uw team vol toewijding er in korte tijd voor hebben gezorgd, dat de klant op een veilige manier weer kon worden geholpen. Gelukkig zijn velen in staat geweest om de gemiste omzet voor een deel weer goed te maken in de maanden die volgden. Bevoorrecht zijn we, dat u ook in dit bewogen jaar vertrouwen in ons bent blijven houden en we uw leverancier mochten zijn met onderscheidende (zonne)brillen en een service die net even een stapje verder gaat. Hartelijk dank daarvoor!

Volgend jaar zullen we nog te maken hebben met het virus. Met een vaccin in het vooruitzicht en een positieve instelling gaan we er samen voor om komend jaar succesvol te zijn.

Na de vele positieve reacties van de afgelopen jaren hebben wij er ook dit jaar voor gekozen om namens u een donatie te doen, dit jaar aan stichting Jarige Job.

 

Wij wensen u Fijne Feestdagen en een gezond 2021.

 

Mark, Mandy & Luuk Frank, Guido, Elise, Miranda, Alan