Het laatste nieuws

In 2020 bereikt VANNI een belangrijke mijlpaal, namelijk 10 jaar aan creativiteit en innovatie. In 2010 werden de eerste exclusieve acetaatblokken door Mazzuchelli geproduceerd. Vandaag, 10 jaar en 7 exclusieve acetaatblokken in meer dan 80 verschillende kleuren later, kan je zeggen dat de keuze voor exclusief acetaat heeft bijgedragen aan de erkenning en repuatie van het merk VANNI.

Om het exclusieve acetaat te produceren wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Creativiteit vereist een constante en zorgvuldige studie. VANNI laat zich inspireren door catwalkshows, ontwerpevenementen, kunsttentoonstellingen en ontwikkelingen op muzikaal gebied, continu op zoek naar verfrissende prikkels. Het ontwerp begint groot en wordt uiteindelijk doorontwikkeld en technisch vertaald naar het eindproduct: een exclusief blok acetaat.

Het nieuwe exclusieve VANNI-acetaat is MACRO, de reproductie van een Marco Vision. Door structuur te fotograferen en deze structuren te accentueren met verschillende kleurcombinaties krijg je een schouwspel van strak geweven onregelmatige vormen. Made in Italy, for sure!

Eye Supply in 2020

Het team van Eye Supply wenst u een gezond en succesvol 2020. Na fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling zijn we met vernieuwde energie aan de slag gegaan. De nieuwe collecties zijn binnen en natuurlijk vindt u ons op de aankomende optiek beurzen in binnen,- en buitenland. Vanaf januari is de gebiedsverdeling aangepast. In 2019 is Guido Smit begonnen bij Eye Supply, hij is verantwoordelijk voor het zuidwesten van Nederland.

Frank Akkerhuis
Frank reist in het noorden en oosten van Nederland met de merken: Johann von Goisern, MODO, VANNI, ECO en Polar.

Guido Smit
Vanaf januari reist Guido in het zuidwesten van Nederland met de merken: Johann von Goisern, MODO, VANNI, ECO en Polar.

Mark van Keulen
Mark reist in het zuidoosten van Nederland met de merken: Johann von Goisern, MODO, VANNI, ECO en Polar.
In België en Luxemburg reist hij met de merken: Johann von Goisern en Volte Face.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de prettige samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Het is een voorrecht om samen met u, uw klanten te blijven verrassen met onderscheidende (zonne)brillen en een service die net even een stapje verder gaat.
Wij wensen u Fijne Feestdagenen een gezond en succesvol 2020

Afgelopen silmo is eye supply de trotse distributeur geworden van polar. het zonnebrillenmerk dat sinds
1993 bestaat, wordt verkocht in meer dan 90 landen. De collectie herbergt een wijd scala aan betaalbare
modieuze zonnebrillen met super polarized lenzen.

Meer dan 25 jaar geleden richt Elvio Reolon het merk Polar op, midden in het hart van de Italiaanse brillenindustrie Belluno. Het is geen toeval dat het merk het wereldwijd goed doet. Polar heeft een uitstekende propositie met modieuze zonnebrillen van goede kwaliteit met super polarized lenzen, tegen een gemiddelde consumentenprijs van 79-89 euro. De juniorlijn kost 29 euro voor de consument. Het merk verwerkt trends in razend tempo in zijn collectie, waardoor het een brede doelgroep aanspreekt. De vele enthousiaste consumenten en het feit dat Polar zijn propositie goed weet te vermarkten, met een actief marketingbeleid, zorgt voor een uitstekende doorverkoop. De verkooppunten kunnen desgewenst worden voorzien van een wijdt scala aan point-of-sale materialen, zoals op maat gemaakte banners, prachtige displays en zelfs een shop-in-shop behoort tot de mogelijkheden.

Collectie en lenzen

De commerciële collectie bestaat uit meer dan 50 modellen voor volwassenen en 6 voor kinderen. Elk model is verkrijgbaar in 3 tot 5 verschillende kleuren. In de zonnebrillen zijn diverse materialen verwerkt, zoals metaal, acetaat en carbon. De super polarized lenzen zorgen voor visual wellness door reflecties weg te halen en beter diepte weer te geven. Een levendige kleurbeleving draagt eraan bij dat details beter kunnen worden waargenomen. De super polarized lenzen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waarvan een aantal exclusief van Polar zijn. Ze beschikken over 10 verschillende lagen, zoals een anti kras-, vuil- en waterafstotende laag, daarnaast zijn ze aan de binnenzijde ontspiegeld. De lenzen zorgen voor kijkcomfort en de uitstekende pasvorm van de zonnebrillen biedt draagcomfort. De goede kwaliteit van de zonnebrillen zorgt ervoor dat ze prima zijn te verglazen.

Extra omzet

Een uitgebalanceerd zonnebrillenassortiment waarin de juiste keuzes zijn gemaakt, kan zorgen voor extra omzet en onderscheidend vermogen. De consument is tegenwoordig zeer goed geïnformeerd over trends. Polar volgt deze trends en speelt daar snel op in, door een uitgekiende marketingcommunicatie. Met Polar heb je een merk up-to-date zonnebrillen, waarmee je brede doelgroep aan kan spreken. Een betaalbare zonnebril is een must voor iedere opticien, de kwaliteit moet alleen wel van dien aard zijn, dat het geen afbreuk doet aan het zorgvuldig opgebouwde imago van de winkel waar het verkocht wordt. Polar wordt geleverd door een leverancier die graag met u meedenkt. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bekijk het originele artikel in ‘De Opticien’

Half maart zijn wij verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor. We groeiden op de oude locatie uit ons jasje en wilden graag een onderkomen met een mooie uitstraling. Het nieuwe kantoor heeft lichte werkplekken met een industriële look en huiselijke touch, dit zorgt ervoor dat we elke dag met plezier aan de slag gaan en u zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit nieuwe kantoor past bij hoe wij denken dat een groothandel de komende jaren succesvol kan zijn in een veranderende optiekmarkt. We hebben een prachtige showroom gecreëerd, waar we u en uw team in alle rust graag informeren over onze onderscheidende merken.

U bent van harte welkom, dus neem gerust contact op voor een afspraak. Koffie en gebak staan voor u klaar!

Wij zijn verhuisd

Half maart zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor. We groeiden op de oude locatie uit ons jasje en wilden graag een onderkomen met...

Lees verder

Update COVID-19

Geachte relatie, Ook wij ontkomen niet aan de gevolgen van COVID-19. Het zijn uitdagende tijden waarin we op elkaar moeten kunnen rekenen, om dit virus...

Lees verder

Polar Sunglasses

Afgelopen silmo is eye supply de trotse distributeur geworden van polar. het zonnebrillenmerk dat sinds 1993 bestaat, wordt verkocht in meer dan 90 landen.

Lees verder

Marketingbestanden

Het coronavirus heeft een enorme impact op onze samenleving en uw business. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die voor elkaar zorgt, zowel zakelijk...

Lees verder

Eye Supply op Hall of Frames

Eye Supply presenteert u dit weekend op de Hall of Frames vol trots de nieuwe collecties van de succesvolle merken MODO, Johann von Goisern, ECO en VANNI....

Lees verder

Eye Supply in 2020

Eye Supply in 2020 Het team van Eye Supply wenst u een gezond en succesvol 2020. Na fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling zijn...

Lees verder

Evenementen / Beurs agenda