Update COVID-19

Geachte relatie,

Ook wij ontkomen niet aan de gevolgen van COVID-19. Het zijn uitdagende tijden waarin we op elkaar moeten kunnen rekenen, om dit virus zo snel mogelijk uit te kunnen bannen. Aangezien wij groot belang hechten aan de gezondheid van u en onze medewerkers hebben wij besloten om per direct de onderstaande maatregelen te nemen waarbij wij zo goed mogelijk zullen proberen de continuïteit van onze samenwerking te waarborgen.

Bereikbaarheid:
Gedurende de komende 3 weken zal ons kantoor bemand zijn voor alle vragen omtrent bestellingen, garantiegevallen, administratie etc.

Bestellingen van Johann von Goisern, VANNI en Polar kunnen ten allen tijde geplaatst worden via onze B2B webshop die u kunt vinden op onze website www.eyesupply.nl
Door de vernieuwde webshop hebben wij ervoor gekozen om voor iedereen een nieuw account aan te maken. U ontvangt zsm een mail met de juist inloggegevens.

Bestellingen voor MODO en ECO kunt u plaatsen via de B2B webshop van MODO, MODO is momenteel open en bestellingen worden verstuurd. Indien u dealer bent van MODO ontvangt u in dezelfde mail zoals hierboven beschreven, tevens de inloggegevens voor de webshop van MODO.

Wij willen u vragen bestellingen zoveel mogelijk via de webshop te plaatsen of adhv een voorraadlijst die u door kan geven aan uw accountmanager.

Buitendienst:
Bestaande afspraken met uw accountmanager zullen worden opgevolgd tenzij u vooraf anders aangeeft.
Zij zullen de richtlijnen van het RIVM aanhouden.

Onze accountmanagers zijn te bereiken onder:

Frank Akkerhuis
06-11599088
Noord en Oost Nederland

Guido Smit
06-51838641
Zuid-West Nederland

Mark van Keulen
06-10936806
Zuid-Oost Nederland en België

Leveringen:
Mochten er nog bestellingen openstaan en bent u voornemens de winkel in de komende dagen te sluiten, wilt u dit dan aan ons doorgeven zodat wij de openstaande leveringen kunnen opschuiven tot nader order. Dit om te voorkomen dat de goederen niet afgeleverd kunnen worden.

Aangezien de situatie per dag, zelfs per uur, veranderd vragen wij om uw begrip voor eventuele onvoorziene situaties of wijzigingen. Met bovenstaande hopen wij u zoveel mogelijk te kunnen blijven ondersteunen.

Ik wens u veel energie om deze bijzondere tijden te trotseren. Pas op uzelf en uw medewerkers.

Met vriendelijke groet,

Mark van Keulen
Eye Supply