VANNI – 10 YEARS OF EXCLUSIVE ACETATES

In 2020 bereikt VANNI een belangrijke mijlpaal, namelijk 10 jaar aan creativiteit en innovatie. In 2010 werden de eerste exclusieve acetaatblokken door Mazzuchelli geproduceerd. Vandaag, 10 jaar en 7 exclusieve acetaatblokken in meer dan 80 verschillende kleuren later, kan je zeggen dat de keuze voor exclusief acetaat heeft bijgedragen aan de erkenning en repuatie van het merk VANNI.

Om het exclusieve acetaat te produceren wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Creativiteit vereist een constante en zorgvuldige studie. VANNI laat zich inspireren door catwalkshows, ontwerpevenementen, kunsttentoonstellingen en ontwikkelingen op muzikaal gebied, continu op zoek naar verfrissende prikkels. Het ontwerp begint groot en wordt uiteindelijk doorontwikkeld en technisch vertaald naar het eindproduct: een exclusief blok acetaat.

Het nieuwe exclusieve VANNI-acetaat is MACRO, de reproductie van een Marco Vision. Door structuur te fotograferen en deze structuren te accentueren met verschillende kleurcombinaties krijg je een schouwspel van strak geweven onregelmatige vormen. Made in Italy, for sure!