VANNI, stijlvol met kleur

Het originele Italiaanse merk dat al meer dan 25 jaar bestaat, kenmerkt zich door  originele vormgeving te combineren met kleur. Dit najaar wordt er veel nieuws gepresenteerd, stijlvolle modellen zijn in een kleurrijk najaarsjasje gestoken.

VANNI is opgericht in Turijn in 1990 door Giovanni Vitaloni. Het merk wordt volledig ontworpen en geproduceerd in Italië. Ondanks de Covid-19 uitbraak, zijn de leveringen doorgegaan en is er een compleet nieuwe collectie gemaakt waar de passie en het vakmanschap vanaf druipt.

Nieuwe acetaat modellen
Dit najaar brengt VANNI 13 nieuwe acetaatmodellen, 6 in de Thin variant en 7 in de normale serie. Een aantal modellen beschikt over facetranden, die de vorm extra vrouwelijk maken. Hierin zijn prachtige nieuwe acetaatplaten verwerkt, die door VANNI zelf zijn ontworpen en door Mazzucchelli exclusief voor hun zijn gemaakt. Zo krijgen de monturen de herkenbare VANNI handtekening.

Veel metaal
De trend van meer metaal is ook VANNI niet ontgaan, omdat het bedrijf altijd onderscheidende metalen brillen is blijven maken heeft het hier goed op ingespeeld. Ook nu zijn er 8 nieuwe modellen in volledig metaal en combinaties van metaal gecomplementeerd met acetaat. Voor deze laatste monturen wordt het succesvolle ‘Accent’ acetaat gebruikt, met prachtige diepe kleuren  door zijn glans. Dit najaar is dit acetaat ook in diverse havanna tinten verkrijgbaar, wat prachtig is gecombineerd met groen, aqua, bruin en goudkleurig metaal. Verder zijn er modellen met een unieke laser engraving op het voorstuk en nieuwe modellen waarop er een print is afgedrukt op de veren en de hoekstukken. Één ding is zeker, ze hebben niet stilgezeten in Italië en willen vol trots aan u de boodschap meegeven, dat het zeker nu een feestje moet zijn om met passie een prachtige onderscheidende Italiaanse bril aan de klant te adviseren. Verras uzelf en uw klanten, neem contact op voor vragen of om de collectie in te kijken.

Contact gegevens:
Eye Supply
T +31 (0)10-265 7762
W www.vanniocchiali.com
W www.eyesupply.nl

Bekijk het originele artikel in ‘De Opticien’